ETÄTULKKAUS

Etätulkkaus tarkoittaa, että tulkki ja asiakas ovat eri paikoissa. Etätulkkausta voi käyttää lähes missä ja milloin vain.

ETÄTULKKAUKSEN TILAAMINEN

 

Etätulkkausta varten tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen. Etätulkkauksen tilaus sujuu seuraavasti:

1. Tee tulkkaustilaus Kelan välitykseen, mainitse etätulkkaus.

2. Sovi tulkin kanssa yhdessä käytettävästä etätulkkausohjelmasta.

3. Jos tarvitset viittomakielen etätulkkausta heti, ota yhteyttä Kelan etäpalveluun. 

ETÄTULKKAUKSESSA MUISTETTAVAA

 

Jotta etätulkkaustilanne olisi sujuva ja miellyttävä kaikille osallistujille, me tulkit huomioimme seuraavat asiat:

– Äänetön, häiriötön ja tietoturvallinen tila.

– Rauhallinen tausta ja sopiva valaistus.

– Yksivärinen paita, josta kädet/kuvat erottuvat parhaiten.

– Yhteyden testaamiseen varataan 5-15 minuuttia aikaa ennen varsinaisen tilaisuuden alkua

Huomioithan sinäkin nämä seikat, ja tilaat tulkkauksiin lisäaikaa alkuun ja loppuun. Näin saamme yhteistyön loistamaan!

OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ!

Sivupersoonassa tulkataan rauhallisissa sekä tietoturvallisissa tiloissa, ja käytetään Kelan hyväksymiä ohjelmia, kuten:


Lisäksi otamme mielellämme tulkkauksessa käyttöön asiakkaiden ja eri organisaatioiden tarjoamat muut etätulkkaukseen sopivat ohjelmat. 

SIVUPERSOONA SOMESSA

– kurkkaa mitä #mahdollistajat puuhaavat!

Uutta instassa!

Kevein askelin ja sulosävelin kohti viikonloppua 🌻🎵☀️! "Kirpputori" on Sivupersoona Oy:n puheterapeuttien ja kommunikaatio-opettajien ideoima hauska tapa tukea puheen ja kielen kehitystä. Älä unohda myöskään ennen kesälomia julkaustua Kuka tanssii? -äänneharjoittelulaulua! Molemmat biisit löytyvät Youtube-kanavaltamme youtube.com/c/sivupersoona.

#sivupersoona #mahdollistajat #puheterapia #kommunikaatioopetus #moniammatillisuus
...

Wemmi-tapahtuman voi kokea tänäkin vuonna viittomakielellä! Tulkkimme ovat jälleen mukana 18-19.9.2021 Jyväskylän Paviljongissa järjestettävillä syysmarkkinoilla:

🍁 lauantaina kello 10-17
🍁 sunnuntaina kello 10-16

Nappaa tulkki mukaan Take Away -tulkkipisteeltämme Paviljongin sisäaulasta Info-pisteen luota.

#sivupersoona #mahdollistajat #viittomakieli #viittomakielentulkkaus #viittomakielentulkki #wemmi #sipejyväskylä #jyväskylänpaviljonki #jyväskylä
...

Linkki viittomakieliseen tiedotteeseen biossa.

SIVUPERSOONA YHDISTYI TERVEYSTALOON 1.9.2021

Yhdistyimme keskiviikkona Suomen johtavan terveyden ja hyvinvoinnin toimijan, Terveystalon kanssa. Kauppa ei vaikuta Sivupersoonan asiakastyöhön tai palveluihin millään tavalla - arki jatkuu tuttuun tapaan Sivupersoonana.

Kaupan myötä asiantuntemuksemme puheterapiasta ja erityisesti viittomakielen sekä puhevammaisten tulkkauksesta avaa Terveystalolle uudenlaista palvelutarjontaa. Sivupersoonan väelle muutos tarkoittaa lisää osaamista ja resursseja omien tavoitteidemme edistämiseen: palveluidemme saatavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamiseen, web- ja etäratkaisujen kehittämiseen sekä yhä moniammatillisempaan yhteistyöhön.

”Toivotamme Sivupersoonan osaavan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Sivupersoona on kehittynyt yhdeksi alan johtavista toimijoista olemalla innovatiivinen ja panostamalla järjestelmällisesti henkilöstön hyvinvointiin, osaamiseen sekä digitalisaatioon”, toteaa Terveystalon kasvuliiketoimintojen johtaja Petri Keksi.

”Olemme tulleet uuteen vaiheeseen Sivupersoonan kasvutarinassa. Yhdistyminen Terveystalon kanssa antaa entistä paremmat edellytykset Sivupersoonan koko kasvupotentiaalin realisoitumiseen. Yhdessä Terveystalon kanssa olemme kärkipaikalla puheterapia- ja tulkkauspalveluiden sekä digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Meille yhteistä on myös vahva panostus henkilöstömme hyvinvointiin”, sanoo Sivupersoonan johtaja Tuomas Rissanen.

Yhtiön työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entiseen malliin: samoissa tiloissa ja Sivupersoona-nimen alla. Nykyiset tulkkaus-, opetus- ja puheterapiapalvelumme jatkuvat normaalisti. Ryhdymme seuraavaksi tutustumaan toisiimme ja toimintatapoihimme – sen jälkeen suuntaamme kohti uusia, yhteisiä kuvioita.

#sivupersoona #terveystalo #mahdollistajat
...

Kiinnostaisiko teidän ryhmäänne kuulla lisää puhevammaisten tulkkauksesta? Me Sivupersoonassa järjestämme ilmaisia tulkkauksen tietoiskuja esimerkiksi asumisyksiköissä, työ- ja päivätoiminnassa tai yhdistysten ja vertaisryhmien tapaamisissa.

Tilaisuuksissa halukkaat pääsevät kokeilemaan osallistumista tapahtumaan tulkin tukemana ja kirjoitamme siitä heille todistuksen. Tätä todistusta voi hyödyntää tulkkauspalvelua haettaessa. Lisäksi ohjeistamme tarvittaessa Kelan tulkkauspalvelun hakemisessa sekä annamme hakemiseen tarvittavat lomakkeet.

Ota yhteyttä ja sovi teille räätälöidystä tietoiskusta:

Heidi Boman
puhevammaisten tulkkauksen asiantuntija
puh. 0400 300 136
heidi.boman@sivupersoona.com
...

Valmiina kesän seikkailuihin: tulkki ja kommunikaatiotaulu mukana Muumimaailmassa 😎☀️. Muumien seikkailun seuraaminen kuvien avulla sujui kuin Pikku Myyn tanssi! Ei liene sattumaa, että Pikku Myy on myös asiakkaan lempparihahmo 🤩.

Julkaistu asiakkaan ja huoltajan luvalla.

#sivupersoona #mahdollistajat #puhevammaistentulkkaus #puhevammaistentulkki #aac #kommunikaatiotaulu
...

Sivupersoona X Helsinki Pride. Tänään tulkkimme Kiia-Riikka ja Timja tulkkasivat Setan sukupuolen moninaisuus -toimikunnan järjestämän paneelikeskustelun aiheesta Sateenkaareva tulevaisuus. Ihmisoikeudet ja yhdenvertainen kohtelu kuuluvat jokaiselle, niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. 🌈 🙌

#helsinkipride2021 #prideinprogress #pride #changingtheworldwithpride #mahdollistajat #sivupersoona #viittomakieli #tulkkaus
@seta_ry @helsinkipride @helsinkiprideyhteiso @helsinki
...

Juhannuksen tarttuvin pepunpyöritysbiisi tulee tässä 🤩😎!

Kuka tanssii? (Mummu-Pappa-Peppu) -laulu on Sivupersoona Oy:n puheterapeuttien ja kommunikaatio-opettajien ideoima uusi ja hauska tapa harjoitella helppoja ensiäänteitä. Pistäkäähän siis volyymit kaakkoon ja nauttikaa koko perheen voimin musiikin sekä yhdessä laulamisen riemusta!

Näiden sävelten tahtiin toivotamme oikein hyvää juhannusta ja nautinnollista kesää koko Sivupersoonan poppoolta ☀️🌼🍓!

P.S. Katso koko video bion linkin kautta.

#sivupersoona #mahdollistajat #puheterapia #kommunikaatioopetus #moniammatillisuus #kaikkilaulaa
...

Opiskelutulkkaus-webinaarimme tallenne on nyt julkaistu Youtube-kanavallamme! Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin esityksiin bion linkin kautta. Tapahtumatallenne on viittomakielinen ja tekstitetty suomeksi.

ℹ️ Voit lukea lisää Sivupersoonan opiskelutulkkauspalvelusta sekä pyytää henkilökohtaista, maksutonta neuvontaa: https://sivupersoona.com/opiskelutulkkaus

#sivupersoona #mahdollistajat #opiskelutulkkaus #viittomakieli #tulkkaus #viittomakielentulkki #viittomakielentulkkaus #kuurojenliitto
...

Ajankohtaista facebookissa!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kevein askelin ja sulosävelin kohti viikonloppua 🌻🎵☀️! "Kirpputori" on Sivupersoona Oy:n puheterapeuttien ja kommunikaatio-opettajien ideoima hauska tapa tukea puheen ja kielen kehitystä. Älä unohda myöskään ennen kesälomia julkaistua Kuka tanssii? -äänneharjoittelulaulua! Molemmat biisit löytyvät Youtube-kanavaltamme. ... Lue lisääNäytä vähemmän

Video image

Kommentoi Facebookissa

Upea ja raikas!

Näytä enemmän tuloksia