TULKKAAMME MYÖS ETÄNÄ!

Kelan 26.3.2020 päivätyn tiedotteen mukaisesti etätulkkausta on väliaikaisesti mahdollista saada kaikkiin tulkkaustilanteisiin. Sivupersoonilla on valmiudet etätulkkauksiin moninaisissa tilanteissa ja erilaisin sovelluksin. Yhteistyöllä ja kekseliäisyydellä selviämme tästäkin poikkeustilanteesta! Katso lisätietoja sivupersoonallisista etäpalveluista tältä etätulkkaus-sivultamme.

Lue lisää Kelan tulkkauspalveluja koskevasta tiedotteesta:

www.kela.fi/vammaisten-tulkkauspalvelu-ajankohtaista

MITEN TILAAN ETÄTULKKAUKSEN?

 

Etätulkkausta varten tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen. Etätulkkauksen tilaus sujuu seuraavasti:

1. Tee tilaus normaaliin tapaan Kelan välitykseen.

2. Kun saat Kelasta tilaukseen tulevan tulkin tiedot, ole häneen yhteydessä sopiaksesi etätulkkauksesta. Jos kyseessä on Sivupersoonan tulkki, saattaa hän olla myös sinuun yhteydessä ennen kuin itse ennätät!

3. Sovi tulkin kanssa sinulle parhaiten sopivasta etätulkkauksen toteutustavasta. Meille tuttuja ja hyväksi havaittuja videosovelluksia ovat esimerkiksi Google Meets ja Teams. Saat tulkilta tarvittavan ohjeistuksen etäyhteyden avaamiseksi, kun tulkkaustilanne alkaa. 

MITEN SOVIN ETÄTULKKAUKSESTA TULKIN KANSSA?

 

Etätulkkausta varten tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen. Etätulkkauksen tilaus sujuu seuraavasti:

1. Kun saat Kelasta tilaukseen tulevan tulkin tiedot, ole häneen yhteydessä teksti- tai videoviestillä esimerkiksi WhatsAppia käyttäen.

2. Sovi tulkin kanssa käytettävä sovellus ja saat viestillä linkin etätulkkaukseen.

3. Tarkenna aikataulu ja sovi ennen tilauksen alkua tehtävästä yhteyskokeilusta tulkin kanssa.

4. Nauti etätulkkauksesta 🙂

SIVUPERSOONA SOMESSA

– kurkkaa mitä #mahdollistajat puuhaavat!

Ajankohtaista facebookissa!

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.