ETÄTULKKAUS

Etätulkkaus tarkoittaa, että tulkki ja asiakas ovat eri paikoissa. Etätulkkausta voi käyttää lähes missä ja milloin vain.

ETÄTULKKAUKSEN TILAAMINEN

 

Etätulkkausta varten tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen. Etätulkkauksen tilaus sujuu seuraavasti:

1. Tee tulkkaustilaus Kelan välitykseen, mainitse etätulkkaus.

2. Sovi tulkin kanssa yhdessä käytettävästä etätulkkausohjelmasta.

3. Jos tarvitset viittomakielen etätulkkausta heti, ota yhteyttä Kelan etäpalveluun. 

ETÄTULKKAUKSESSA MUISTETTAVAA

 

Jotta etätulkkaustilanne olisi sujuva ja miellyttävä kaikille osallistujille, me tulkit huomioimme seuraavat asiat:

– Äänetön, häiriötön ja tietoturvallinen tila.

– Rauhallinen tausta ja sopiva valaistus.

– Yksivärinen paita, josta kädet/kuvat erottuvat parhaiten.

– Yhteyden testaamiseen varataan 5-15 minuuttia aikaa ennen varsinaisen tilaisuuden alkua

Huomioithan sinäkin nämä seikat, ja tilaat tulkkauksiin lisäaikaa alkuun ja loppuun. Näin saamme yhteistyön loistamaan!

OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ!

Sivupersoonassa tulkataan rauhallisissa sekä tietoturvallisissa tiloissa, ja käytetään Kelan hyväksymiä ohjelmia, kuten:


Lisäksi otamme mielellämme tulkkauksessa käyttöön asiakkaiden ja eri organisaatioiden tarjoamat muut etätulkkaukseen sopivat ohjelmat. 

SIVUPERSOONA SOMESSA

– kurkkaa mitä #mahdollistajat puuhaavat!

Uutta instassa!

Tällä viikolla on vietetty kansainvälistä kuurojen viikkoa, joka huipentuu tänään kansainväliseen viittomakielen päivään. Hyvää kansainvälistä viittomakielen päivää! 🤟🙌Kuvassa Tampereen tiimiläiset, jotka tänään kokoontuivat viettämään mukavaa pizzaperjantaita 🍕😋

#kuurojenviikko #kansainvälinenviittomakielenpäivä #sivupersoonaoy
...

Sivupersoonan viittojat ovat jälleen tulevana viikonloppuna mukana Ylisfestareilla!🐝

Viittojat haluavat omalla panoksellaan edistää saavutettavuutta ja festareiden pääyleisö on ollut mielessä, kun tulkitsemistyyli on kehitelty.

Esiintymisissä ei käytetä viittomakieltä, vaan pohjana ovat tukiviittomat, joita höystetään visuaalisuudella. Musiikin rytmi ja fiilis ovat osa kokonaisuutta. 🎵🎶

Viittojat odottavat jo kovasti pääsevänsä tunnelmoimaan lavalle!

#tays #ylisfestarit #ylisfestarit2022 #sivupersoona #mahdollistajat #tulkkaus
...

Tulkkimme Timja ja Kiia-Riikka ovat mukana tulevana viikonloppuna Eläköön Wivi Lönn -festivaaleilla Arkkitehtuurimuseossa!

Festivaalissa kokoonnutaan Wivi Lönnin (1872–1966) ja hänen seuraajiensa työn äärelle pohtimaan arkkitehtuurin ja sukupuolen suhdetta sekä laajemmin tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviä kysymyksiä taide- ja kulttuurialalla. Festivaali on osa juhlavuoden ohjelmakokonaisuutta. Sen juhlava päänäyttämö rakentuu osaksi Arkkitehtuurimuseon Eläköön Wivi Lönn! -näyttelyä.

Tapahtuman ohjelma ja suomalaiselle viittomakielelle tulkatut sisällöt pääset kurkkaamaan täältä: https://www.mfa.fi/opi-ja-koe/elakoon-wivi-lonn-festivaali/
...

Hei me rekrytään! Oletko sinä meidän uusi tulkkikollega? Etsimme mainioudestaan tunnettuun mahdollistajien yhteisöömme uusia vahvistuksia! Kurkkaa lisätiedot avoimesta tulkkirekrystämme: https://sivupersoona.com/rekrytointi

#sivupersoona #mahdollistajat #viittomakielentulkki #puhevammaistentulkki #rekry
...

Nyt on AMK-hakujen aika! Oletko hakemassa opiskelemaan? Käy katsomassa meidän nettisivujen opiskelutulkkauksen infopaketista Tessan vlogin vinkit AMK-hakuun.

https://sivupersoona.com/opiskelutulkkaus/

#sivupersoona #mahdollistajat #viittomakielentulkkaus #viittomakielentulkki #opiskelutulkkaus #viittomakieli
...

Tampereen Pääkirjasto Metsossa sukelletaan talvilomaviikolla satujen maailmaan. Torstaina 3.3. klo 10 alkavalla satutunnilla kerrotaan Suomen lasten eläinsaduista satu Jänis ja pakkanen.

Satuhetken jälkeen lapsille on luvassa aiheeseen sopivaa askartelua, ja lapset pääsevät myös opettelemaan viittomia. Satutunti ja askarteluhetki on tulkattu. Tulkkeina ja viittomien opettajina toimivat Sivupersoonan Taina Aalto sekä Sonja Aittokumpu.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

#sivupersoona
#mahdollistajat
#tampere
#tukiviittomat
#AAC
#viittomakielentulkkaus
#viittomakielentulkki
#viittomakieli
...

Ystävänpäivän Vispilässä askarrellaan tänään! Tule mukaan Viittomakahvila Vispilän Facebook-sivujen livelähetykseen klo 18.00 puuhailemaan korttien parissa ja opettelemaan teemaan sopivia tukiviittomia!

Hyvää ystävänpäivää!

#sivupersoona #mahdollistajat #tukiviittomat #AAC #puheterapia #kommunikaatioopetus
...

Hyvää viittomakielen päivää ystävät! Videolla tulkkimme Inka ja Kiia-Riikka kertovat viittomanimistään ja tarinan niiden takaa.

Tiesitkö, että viittomakielessä mm. ihmisillä ja paikoilla on omat viittomanimensä. Viittomanimi voidaan antaa jonkin ulkoisen ominaisuuden (esim. luomi, arpi, parta, pitkät hiukset), ammatin, harrastuksen tai henkilön maneerien perusteella?

Tiesitkö, että Suomessa viittomakielenpäivää vietetään tänään 13. kertaa ja se on myös kuurojen opetuksen isän C. O. Malmin syntymäpäivä?

Tiesitkö, että tänään juhlitaan kahta kansallista viittomakieltämme: suomalaista viittomakieltä ja suomenruotsalaista viittomakieltä?

#viittomakielenpäivä
#viittomakieli
#sivupersoona
#mahdollistajat
...

Ajankohtaista facebookissa!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tällä viikolla on vietetty kansainvälistä kuurojen viikkoa, joka huipentuu tänään kansainväliseen viittomakielen päivään. Hyvää kansainvälistä viittomakielen päivää! 🤟🙌Kuvassa#kuurojenviikkoi#kansainvälinenviittomakielenpäia#sivupersoonaoyvat viettämään mukavaa pizzaperjantaita 🍕😋

#kuurojenviikko #kansainvälinenviittomakielenpäivä #sivupersoonaoy
... Lue lisääNäytä vähemmän

Näytä enemmän tuloksia