E75B9126

PUHEVAMMAISTEN TULKKEJA UUDELLEMAALLE

Mahdollistajien joukkomme etsii alati kasvavaan porukkaansa puhevammaisten tulkkeja Helsingin tiimiämme vahvistamaan.

Sivupersoonan missiona on mahdollistaa asiakkaillemme rajattoman kommunikaation maailma. Yli 14 vuoden kokemuksella rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia tapoja osallistua, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä voida hyvin. Moniammatilliseen mahdollistajajoukkoomme lukeutuu yli kahdeksankymmentä viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista.

Sivupersoonan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella – keväästä 2021 myös Rovaniemellä. Uusiin maakuntiin laajentumisen ja Jyväskylän tiimin vahvistamisen taustalla on pyrkimyksemme tasata asiakkaiden alueellista epätasa-arvoa kommunikoinnin palvelujen saatavuuden suhteen.

Team Helsinki

Helsingin tiimissä on jo reilu parikymmentä mahtavaa tekijää, mutta enemmän väkeä tarkoittaa parempia bileitä! Haemmekin vielä paria innostunutta, idearikasta ja oma-aloitteista puhevammaisten tulkkauksen ammattilaista missiotamme toteuttamaan.

Mitä toivomme sinulta?

Sivupersoonassa pääsee säkenöimään missiostamme syttyvä tyyppi, joka seuraa aikaansa ja ennakoi tulevaa, ei pelkää kokeilla uutta sekä haluaa kasvaa ja kehittyä yhdessä organisaation kanssa. Kyky hekottaa itselle (ja kollegoille) sekä kourallinen huonoja puujalkavitsejä luetaan eduksesi.

Sinulta tulee löytyä puhevammaisten tulkkauksen EAT- tai AMK-tutkinto. Helsingin tiimiläisiltä toivomme myös mahdollisuutta työskennellä joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin sekä omaa autoa ja ajokorttia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me lupaamme sinulle mitä mainioimman työyhteisön, jossa pääset kehittymään haluamaasi suuntaan. Saat meiltä tarvitsemasi tuen niin tiimin, esimiehen, koko Sipen kuin erilaisten työsuhde-etujenkin muodossa. Sipet tunnetaan “kylillä” esimerkiksi hyvällä fiiliksellä tekemisestä ja vahvasta ammattitaidosta, sekä ennakkoluulottomasta alan kehittämisestä. Työsuhteen tarkemmat speksit voidaan sopia yksilöllisesti: olemme avoimia niin kokopäiväisille kuin osa-aikaisillekin kuvioille

Laita mielenkiintomme herättävä hakemus CV:n kera tulemaan viimeistään 2.8.2020 osoitteeseen petri.nikkanen@sivupersoona.com.

Jos herää kysyttävää, nakkaa viestiä tai soita Petelle: petri.nikkanen@sivupersoona.com / 0400 300 144.

Kommentoi