Rekrytointi

SIVUPERSOONA ON PAIKKA MAHDOLLISTAJALLE

Sivupersoona kutsutaan, kun isä on kadottanut puhekykynsä ja vielä olisi niin paljon sanottavaa. Kun lapsella riittäisi kerrottavaa, mutta vain äiti ymmärtää. Kun erityislapsen perhettä uhkaa hajoaminen, joka voitaisiin välttää kommunikaation lukot avaamalla. Tai kun kuulonäkövammainen asiakas haluaa kokea Kilimanjaron kaikessa vaikuttavuudessaan.

Missionamme on mahdollistaa erityisryhmien asiakkaille rajattoman kommunikaation maailma. Uskomme omalla kielellä tai kommunikaatiotavalla kohdatuksi tulemisen tärkeyteen sekä ammattiryhmien väliseen yhteistyöhön. Moniammatillisen työtapamme avulla rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia osallistua, tulla kuulluksi ja voida hyvin.

Lähtisitkö kaveriksi matkalle kohti kommunikaation huomista?

Tsekkaa videolta toimarimme Tuomaksen terveiset. Saivatko missiomme ja strategiamme ajatukset liikkeelle? Haluaisitko kuulla lisää Sipessä työskentelystä ja asioista, joista olemme erityisen ylpeitä?

TOIVOTKO LISÄÄ VIDEOMATSKUA?

Jätä meille yhteystietosi ja lähetämme sinulle videomatskua myös kehittymiseen ja työhyvinvointiin räätälöidyistä Onnistumisen palveluistamme (OnPas-malli).

REKRYTOINTI- PROSESSIMME KULKU

OLETKO SINÄKIN
SIVUPERSOONA?

HARJOITTELU, OPINNÄYTETYÖ, ERIKOISTUMINEN?

TESTAA:
ONKO MINUSSA SIPEÄ?